De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Sallands Mooiste

De wielertoertochten van Sallands Mooiste bieden je een bijzonder afwisselend en zeer uitdagend parcours, waarin je door alle facetten van het Sallandse landschap op de proef wordt gesteld.

Het fietsevenement Sallands Mooiste wordt georganiseerd vanuit het Sallandse dorp Haarle, het mooiste dorp aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.
Vanuit dit dorp start een aantal verschillende routes voor zowel wielrenners en mountainbikers, als voor de recreatieve (elektrische) fietser, variërend in lengte en diversiteit.
Deze routes leiden je door één van de mooiste natuurgebieden en brengen je zelfs op plaatsen die normaal gesproken niet voor het fietsende publiek toegankelijk zijn.
Deze routes zijn zorgvuldig samengesteld door Sallands meest gepassioneerde fietsliefhebbers, in samenwerking met verschillende Sallandse landeigenaren, Staatsbosbeheer en Stichting Natuurmonumenten.

Graag dagen we je uit om met dit unieke evenement alle uithoeken van ons prachtige landschap te verkennen en om te genieten van alles wat Salland je te bieden heeft.
Op hun site vind je diverse verblijfsadressen, waar je gastvrij zal worden ontvangen voor een eventuele overnachting. We nodigen je dan ook van harte uit om van je deelname aan hèt fietsevenement van Salland een heerlijk ‘weekendje weg’ te maken!