De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Gratis roofvogelshow in Volkspark Rijssen

Elke woensdag van 14.00 – 15.00 uur kun je, helemaal gratis, genieten van een spannende roofvogelshow op het grote veld bij de kinderboerderij in het Volkspark van Rijssen (Albertsdijk 20).

Je ziet en hoort hoe de vogels vliegen en krijgt de kans om Harley de bald eagle, een witkopzeearend, van dichtbij te zien. Harley, mascotte voor Go Ahead Eagles, is de trots van Valkerij Rijssen. Hij heeft een spanwijdte van 180 cm en weegt zo’n vier kilo. De roofvogelshow wordt het hele jaar door op woensdagmiddag gehouden (met uitzondering van de feestdagen) door Valkerij Rijssen.