1. Historisch Deventer
  Historisch Deventer

  Historisch Deventer

  Judith van 'Worldwife' is op pad geweest naar Hanzestad Deventer, samen met collega bloggers Emiel, Jacomijn en Yvonne ontdekt ze deze prachtige stad. Lees haar korte verslag en laat je inspireren.

  Geschreven door Judith
 2. Wandeling met diversiteit in Salland
  Wandeling met diversiteit in Salland

  Wandeling met diversiteit in Salland

  De route leidt ons zoveel mogelijk via prachtige doorsteekjes. Steeds weer zijn we verbaasd over wat Salland te bieden heeft. Het is genieten van de diversiteit van de Sallandse Zandloper. We worden elke keer opnieuw verrast. Zeker als we helemaal van het pad af gaan en via slootkanten en over dijkjes geleid worden. Het was een prachtige route. Genoten! Zelfs de regen en de treinstoring kan dat gevoel niet verpesten.

  Geschreven door Bregje
 3. 'Frank wandelt' de Sallandse Zandloper
  'Frank wandelt' de Sallandse Zandloper

  'Frank wandelt' de Sallandse Zandloper

  De Sallandse Zandloper in Overijssel heeft alles in huis voor een fantastisch weekendje wandelen. Wij liepen van het Boetelerveld bij Raalte naar Nijverdal: 22 kilometer genieten van verstild boerenland, uitgestrekte heidevelden en dichte bossen. En wat zijn de mensen hier superaardig!

  Geschreven door Frank
 4. Survivaltraining in Salland
  Survivaltraining in Salland

  Survivaltraining in Salland

  Met haar roots in de achterhoek is het niet vreemd dat je ook in Salland je lol op kunt op trainingslocaties en tijdens survivalruns, zoals in Wesepe of de Goldrush Survivalrace.

  Geschreven door Andrea
 5. Mountainbiking in Salland
  Mountainbiking in Salland

  Mountainbiking in Salland

  Eigenlijk vond ik een mountainbike-clinic daarom iets voor losers: alsof ik moet leren hoe je moet remmen (ja dus) en hoe ik moet sturen (ja dus) of hoe ik moet schakelen (ja dus).

  Geschreven door Geranne
 6. Survival in Salland
  Survival in Salland

  Survival in Salland

  We zijn door Marian Freriks uitgenodigd om een survivaltraining mee te pakken aan het einde van de middag. Marian is voormalig topatleet, werd zeven keer Nederlands kampioen hardlopen en is organisator van de StrongmanRun en de StrongSisterrun.

  Geschreven door Tjeerd