1. Zalmfilet met asperges uit de oven
  Zalmfilet met asperges uit de oven

  Zalmfilet met asperges uit de oven

  Een heerlijke combinatie van asperges en zalm. [Download hier de receptkaart](https://www.touristserver.nl/file/2231/Flyer+A5+3+Zalmfilet+met+asperges+uit+de+oven+-+apr2020+LR+%28003%29.pdf "" B)

 2. Lente asperges met aardbeien
  Lente asperges met aardbeien

  Lente asperges met aardbeien

  Een heerlijk asperge voorgerecht, lente asperges met aardbeien. Dit recept is voor zes personen. [Download hier de receptkaart](https://www.touristserver.nl/file/2232/Flyer+A5+2+Lente+asperges+-+apr2020+LR.pdf "" B)

 3. Boeren asperges
  Boeren asperges

  Boeren asperges

  Echte boeren asperges, een heerlijk hoofdgerecht voor 6 personen. [Download hier de receptkaart](https://www.touristserver.nl/file/2230/Flyer+A5+1+Boerenasperge+-+apr2020+Proef.pdf "" B)

 4. Helden van het witte goud!
  Helden van het witte goud!

  Helden van het witte goud!

  In Salland zijn er een drietal telers die passie hebben voor de asperges en elk jaar keihard werken om de beste asperges van Nederland te telen. Wij interviewden Hans Nieuwenhuis van Aspergeboerderij De Boerkamp, Herman Ogink van Ogink Asperges en Mark Veldink van Tuinderij Veldink over hun passie.

 5. Historisch Deventer
  Historisch Deventer

  Historisch Deventer

  Judith van 'Worldwife' is op pad geweest naar Hanzestad Deventer, samen met collega bloggers Emiel, Jacomijn en Yvonne ontdekt ze deze prachtige stad. Lees haar korte verslag en laat je inspireren.

  Geschreven door Judith
 6. Wandeling met diversiteit in Salland
  Wandeling met diversiteit in Salland

  Wandeling met diversiteit in Salland

  De route leidt ons zoveel mogelijk via prachtige doorsteekjes. Steeds weer zijn we verbaasd over wat Salland te bieden heeft. Het is genieten van de diversiteit van de Sallandse Zandloper. We worden elke keer opnieuw verrast. Zeker als we helemaal van het pad af gaan en via slootkanten en over dijkjes geleid worden. Het was een prachtige route. Genoten! Zelfs de regen en de treinstoring kan dat gevoel niet verpesten.

  Geschreven door Bregje
 7. 'Frank wandelt' de Sallandse Zandloper
  'Frank wandelt' de Sallandse Zandloper

  'Frank wandelt' de Sallandse Zandloper

  De Sallandse Zandloper in Overijssel heeft alles in huis voor een fantastisch weekendje wandelen. Wij liepen van het Boetelerveld bij Raalte naar Nijverdal: 22 kilometer genieten van verstild boerenland, uitgestrekte heidevelden en dichte bossen. En wat zijn de mensen hier superaardig!

  Geschreven door Frank