1. 0/8

  Beleef de 8 leukste kinderuitjes in Salland

  Salland in Overijssel biedt diverse activiteiten en excursies voor kinderen. Tijdens een korte vakantie in Overijssel betrek je je kids er ook graag bij. Erop uit met de kinderen kan bijvoorbeeld resulteren in een bezoek aan de kinderboerderij waarbij ze knuffelen met konijnen en cavia's. Een ander leuk kinderattractie is het speelbos op de Sallandse Heuvelrug. Ga je het liefst met de gehele familie erop uit in Salland? Maak er dan met elkaar een onvergetelijke dag van in Avonturenpark Hellendoorn. Zijn je kinderen razend nieuwsgierig aangelegd en ontdekken ze graag hoe bepaalde zaken in elkaar steken? Volg samen met hen bepaalde speurroutes in en om Deventer en leer de omgeving op spectaculaire wijze kennen. Er is dus van alles te doen in het Sallandse. Bekijk daarom het aanbod kinderuitjes en ga voor een fantastische tijd in Overijssel.

 2. 8/8

  8.

  Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

  In het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug kunt u alle informatie krijgen over de natuur, geologie en (cultuur)historie van dit unieke gebied.

 3. 7/8

  7.

  Kinderboerderij Dondertman

  Deze kinderboerderij heeft heel veel dieren. Van kippen, varkens en geiten tot konijnen en cavia’s in Cato’s ruime knuffelhuis. In de knuffelwei kun je schapen en geiten aaien. Voer is verkrijgbaar in het Boshuus of aan de kassa.

 4. 6/8

  6.

  Sport- en Belevingscentrum De Scheg

  Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer met 20.000 m2 zwem- en speelplezier, een overdekte kunstijsbaan, diverse sporthallen, squashbanen en nog veel meer! Kom voor een compleet dagje uit met familie en vrienden!

 5. 5/8

  5.

  Natuurmuseum Holterberg

  Natuurmuseum Holterberg heeft een van de grootste collecties Europese diersoorten van Nederland en laat meer dan 1000 dieren en vogels te bewonderen.

 6. 4/8

  4.

  Dinoland

  Van TRex tot Triceratops: meer dan 50 dinosaurussen zijn er in het nieuwe themapark Dinoland in Zwolle te zien.

 7. 3/8

  3.

  Avonturenpark Hellendoorn

  Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort.

 8. 2/8

  2.

  Ulebelt, Deventer

  Op de Ulebelt knuffel je niet alleen met de dieren, maar leer je er ook nog van alles over! Wist je bijvoorbeeld dat de geitjes het super fijn vinden om geaaid te worden, behalve als ze aan het eten zijn? De Ulebelt heeft twee grote natuurspeeltuinen waar je als kind wordt uitgedaagd om te spelen.

 9. 1/8

  1.

  Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter

  Beleef een heerlijk dagje weg bij speeltuin en kinderboerderij De Flierefluiter in Overijssel. Een leuke familiedag!

Mirjam

Samen met mijn dochter Isa ben ik altijd op zoek naar avonturen! Nieuwe avonturen om te beleven met ons kleine gezinnetje. Inclusief alle missers die je kunt maken als je een dagje uit gaat met een kleine peuter. Dat deel ik graag met jullie, zodat je het zelf kunt meemaken ;).

Meer verhalen uit Salland

 1. De # leukste kindercampings in Salland

 2. # Unieke overnachtingsplekken in Salland

 3. Hip happen in de oude haven van Deventer

 4. Fiets de favoriete MTB-route van Rob Harmeling

 5. Carolien ontdekt de Sallandse Heuvelrug

  Geschreven door Carolien
 6. Zweefvliegen in Salland