Suppen in Salland

Wat doe je na een stressvolle dag, terwijl het zonnetje heerlijk schijnt, maar je door alle drukte van je werk daar nog geen moment van hebt kunnen genieten? Dan stap je lekker op een SUP-bord om je even helemaal zen te peddelen. De zomermaanden breng ik door #InSalland en de Regge was voor het suppen the place to be.

Suppen in Salland
Suppen in Salland

Suppen is heerlijk rustgevend. We peddelden rustig een stukje de Regge af en vervolgens weer de andere kant op. Dat is zo lekker van suppen, je bent zo vrij als een vogel. Het is heerlijk rustgevend, zo dobberend op het water midden in de natuur. Terwijl het water onder het bord door kabbelt, verdwijnt de stress met iedere peddelslag in de draaikolkjes onder water, die mijn peddel achterlaat.

Ook een keer suppen? Ik was dus bij De Wilgenweard, waar je een supboard en peddel kunt huren vanaf € 8,50.

Nieuwsgierig? Lees het complete blog Suppen

Andrea

Hardlopen is haar passie en sport haar leven. Voor haar werk zit zij nu in Raalte, nabij de Sallandse Heuvelrug. “Ik probeer minstens één keer per week ergens in Salland de loopschoenen onder te binden en de boel vanuit een hardlopend perspectief of op een andere manier te verkennen. Want Salland is bij uitstek geschikt voor de buitensporter.

Meer verhalen uit Salland

  1. De # leukste kindercampings in Salland

  2. # Unieke overnachtingsplekken in Salland

  3. Hip happen in de oude haven van Deventer

  4. Fiets de favoriete MTB-route van Rob Harmeling

  5. Carolien ontdekt de Sallandse Heuvelrug

    Geschreven door Carolien
  6. Zweefvliegen in Salland