Deventer boekenmarkt

Nationaal bekend evenement, met 878 boekenkramen langs de IJsselkade en in de historische binnenstad.

Ruim 6 kilometer boekenmarkt, met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit geheel Nederland. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. In 2014 heeft de Deventer Boekenmarkt de Boudewijn Büchprijs ontvangen, omdat het al meer dan 25 jaar een breed publiek interesseert voor het antiquarische- en tweedehands boek. De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van augustus. De markt begint officieel om 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Tevens is er een programma met muziek, kunst en speciale exposities. De toegang is gratis.

Meer info: www.deventerboekenmarkt.nl

Overnachten

Wakker worden met de opkomende zon, de dauw op het gras, het geluid van koeien en vogels, de geur van bomen en planten en een uitzicht op een weids landschap? Lekker relaxen in een vakantiehuisje of toch liever kamperen? Verwend worden in een knusse B&B of juist een luxe hotel?

Samen met een aantal Sallandse ondernemers zijn er verschillende verblijfsarrangementen samengesteld waarbij een bezoek aan de Boekenmarkt wordt gecombineerd met een verblijf in een uniek, groen vakantiegebied: Salland!

Via deze site is het mogelijk om een keuze te maken uit de verschillende verblijfsarrangementen. Een keuze gemaakt? Boek dan rechtstreeks bij de Sallandse ondernemer!

Meer verhalen uit Salland

  1. Wandel 4-daagse bij Abdij Sion

  2. Met z’n tweeën Salland verkennen? Dan hebben we leuke tips voor jou.

  3. Salland Boert en Eet Bewust: verbinding tussen boeren, tuinders en samenleving

  4. Wat moet je gedaan hebben in Holten? 6 tips!

  5. Ontdek Rijssen met deze 8 tips

  6. Waar vind je de verse streekproducten van Salland? Wij geven je 6 tips