Nieuws

 1. Douwe Bob, Di-rect en Miss Montreal ook naar Stöppelhaene!

  Gisteravond werd op een vol terras bij grandcafé Neuf het volledige Stöppelhaene muziekprogramma bekend gemaakt. Hoewel de donderdagavond met Marco Borsato en Guus Meeuwis al enige tijd uitverkocht is, zijn er op de andere dagen ook veel topacts gratis te bezoeken. De grootste vraag was gisteravond: Wie durft er in de voetsporen van Bennie Jolink te treden en jong en oud(er) in de benen te krijgen? Sanne Hans van Miss Montreal gaat de uitdaging aan om er op zondagmiddag een onmeunig gezellig feest van te maken!

 2. Groente per tractor naar de streekmarkt

  Op zondag 8 mei stond zelfoogsttuin De Nieuwe Akker op de streekmarkt ‘Foodlokaal’ in Fooddock, Deventer. De verse oogst werd in een oude kiepwagen per tractor naar de markt gereden.

 3. Wie o wie draait er een middagje mee in GASTVRIJ WIJHE?

  Op zaterdag 14 mei, tijdens de feestelijke, afsluitende middag van
  de Week van de Wijhese Winkel, stellen de ondernemers van
  Gastvrij Wijhe op een wel heel bijzondere wijze hun deuren open.
  Iedereen die het leuk vindt om een middagje mee te draaien op de
  winkelvloer of in een horecagelegenheid is tussen 14.00-16.00 uur
  van harte welkom.

 4. Steenoloog en maak je eigen Insectenhotel

  Zondag 8 mei komt Steenoloog Martin Doorman de hele dag naar Natuurmuseum Holterberg. Martin slijpt keien door waardoor wonderlijke kristallijnen zichtbaar worden. Je kunt meegebrachte stenen laten determineren en bovendien zijn verzameling mineralen van over de hele wereld bekijken. De kenner geeft antwoord op al uw kei-vragen.