Nieuws

 1. Gastvrij Wijhe

  Vrijdagavond 15 juli is het al weer de 3e editie van de ‘Nacht van Gastvrij Wijhe’. Gastvrij Wijhe viert dat de zomer dan écht gaat beginnen.

 2. Loop naar de Pomp 19 augustus

  Dit jaar is het een lustrumjaar voor de pompdagen, het wordt weer de 30e editie. Sportief hoogtepunt is er op vrijdag 19 augustus, dan nemen hardlopers uit de hele regio het spreekwoord “loop naar de pomp” wel heel letterlijk.

 3. Eerste drijvende terras van Oost-Nederland geopend

  Een 30 meter lange boot is omgebouwd tot een drijvend terras in de haven van Deventer. Fooddock, de eerste foodhal van Oost-Nederland, heeft er een bijzonder plekje bij. De boot is over de IJssel gevaren richting de haven en afgelopen weken omgebouwd tot drijvend terras.

 4. De Blonde Kanjer, de lekkerste aspergesoep uit Salland!

  Van de lichte zandgronden van Salland is een prachtig nieuw streekproduct gemaakt, een volle, romige aspergesoep. De asperges van Tuinderij Veldink en Aspergeboerderij Boerkamp, uit Diepenveen vormen samen de ingrediënten van de eerste Sallandse aspergesoep met de klinkende naam ‘De Blonde Kanjer’.