Nieuws

 1. 7e Reggestreek Fiets4daagse

  Op 30 augustus gaat de 7e Reggestreek Fiets4daagse van start. De deelnemers uit Nederland en België fietsen vier dagen lang langs de mooiste plekjes in de Reggestreek, over de Sallandse heuvelrug en door de mooie Twentse dorpjes. De deelnemers verblijven bij de verschillende campings, bungalowparken en B&B’s uit de Reggestreek.

 2. Sallands cabaret met Stöppelhaene

  Op woensdagavond 24 augustus opent het Sallandse Oogstfeest Stöppelhaene met de Sallandse Cabaretavond. Met optredens van Lös Hekwerk, Noaber en Noaber, Gerard van der Weegh, Jeffrey Kleine Koerkamp, Erik Knoef en muzikale begeleiding van Broken Brass
  Ensemble en Flows on belooft het een topavond te worden.

 3. Deelnemers gezocht voor FIFA toernooi en Bubbelvoetbal

  Tijdens Stöppelhaene op zaterdag 27 augustus zijn er twee nieuwe activiteiten op ’t Stöppelveld. Het FIFA toernooi voor de liefhebbers van FIFA 16 en bubbelvoetbal voor de sportievelingen. Voor beide activiteiten worden nog deelnemers gezocht.

 4. Fotowedstrijd

  Doe mee aan de fotowedstrijd van Open Monumentendag 2016. Maak een bijzondere foto van een speciale plek in de omgeving van Deventer!

 5. De Deventer Boekenmarkt

  Op zondag 7 augustus 2016 vindt in de boeken- en Hanzestad Deventer de 28e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. In totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken

 6. Sallands cabaret met Stöppelhaene

  Op woensdagavond 24 augustus opent het Sallandse Oogstfeest Stöppelhaene met de Sallandse Cabaretavond. Met optredens van Lös Hekwerk, persbureau Kneuters, Gerard van der Weegh, Jeffrey Kleine Koerkamp, Erik Knoef en muzikale begeleiding van Broken Brass
  Ensemble en Flows on belooft het een topavond te worden. Kaarten zijn vanaf vrijdag 29 juli te koop bij Schulten Lederwaren.

 7. Vacature voor achtbaantester!

  Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en een sterke maag? Houd je van snelheid, hoogtes en loopings? Dan heeft de Nederlandse kortingswebsite Uitmetkorting.nl wellicht een droomvacature voor jou. De site is wederom op zoek naar een achtbaantester voor deze zomer!