Salland in de prijzen!

Tijdens de vakantiebeurs hebben de ANWB en ZOOVER zoals ieder jaar weer prijzen uitgereikt.

En de ANWB prijzen voor de leukste uitjes in Overijssel zijn vanzelfsprekend in Salland.

Met de Gouden prijs: De Ulebelt in Deventer, Geweldig om naar de Ulebelt te gaan. Leuk voor de kinderen maar ook de minder valide mensen kunnen hier goed terecht. Personeel is erg klantvriendelijk en behulpzaam. Er valt veel te beleven en te leren. De Ulebelt is erg ruim opgezet en vooral veel groen zowel in de omgeving als de Ulebelt zelf.

Zilver: Speel- en recreatieboederij De Flierefluiter in Raalte De Flierefluiter is een recreatieboerderij met een grote buitenspeeltuin en een indoorspeelparadijs. Ook de kinderboerderij is aanwezig met vele verschillende dieren. Je kunt er ponyrijden en met de geiten en schapen in het weiland lopen. De kinderen skelteren op de vele soorten skelters die er staan en glijden en klimmen op de speeltoestellen. Is het slecht weer? Geen enkel probleem. De speeltoestellen die in het indoorspeelparadijs staan, bieden voor elk kind vertier voor de hele dag

En met Brons het Memory International War Museum in Nijverdal Ontzettend mooi museum en heel leuk voor de kinderen en krijgen een blijvende herinnering mee naar huis. Doordat ze zo actief met de opdrachten bezig zijn leeft het echt en beleven ze het doordat het zo leuk is opgezet. Voor de volwassenen ook erg de moeite waard. De medewerkers zijn ook erg aardig. De moeite waard om te bezoeken. De diorama's zijn prachtig, net echt.

En ook aan ZOOVER AWARDS mocht Salland niet ontbreken

Camping De Flierweide met een review van een 9.6 In de categorie Best Gewaardeerde Camping van Nederland met een score van 9,6 op de 3e plaats geeindigd. Nieuw was dit jaar de categorie regio’s. Hier mochten zij de Golden Award Beste Accomodatie Overijssel in ontvangst nemen.

En Camping Het Klaverblad met een review van een 9.3 Dé camping in Overijssel als u gaat voor rust en natuur. Gastvrij, gemoedelijk, persoonlijk en goede service… Dat kenmerkt het Klaverblad in de provincie Overijssel.