Olster Feest 2017 13- 17 september

De derde week van september staat het dorp weer op z’n kop, want dan is het Olsterfeest 2017. Met natuurlijk de jaarmarkt en daaromheen festiviteiten voor jong en oud!

Olst appeldorp

Omdat het gebied van Olst van Oudsher bekend staat om de appeltelers worden deze appels ook elk jaar weer meegenomen in het programma van het Olsterfeest. Of het nou een appeltaart bakwedstrijd is of de appelloop waar de hardlopers in de appelprijzen kunnen vallen zoals: appeltaarten, appelsap en je eigen gewicht in appels.

Een uitgebreid en leuk programma:

Een dorpsdiner waarin de Olstenaren voor elkaar kunnen gaan koken of gewoon kunnen aanschuiven bij een tafeltje van een Olstenaar, maar ook is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij een keuken uit een andere cultuur. Dit allemaal gevolgd door een lokale modeshow,verder is er nog een mooie jaarmarkt, een klassieke brommer en auto toertocht langs de Ijssel en voor de kinderen is kinderopvang Koos druk bezig.

En wat natuurlijk niet mag ontbreken is dat er ook een feest moet worden gevierd en hier zorgen meerdere artiesten voor in de feesttent, een daarvan is onze eigen Sallandse band Bökers.

Kortom een leuk recept voor een gezellig feest!