1. Weizen

  Weizen

  Toertocht in Deurningen (Overijssel), georganiseerd door Stichting 't Rauwe Zakie. U kunt deelnemen aan afstanden van 40, 60 en 100 kilometer.

 2. Haarles Feest

  Haarles Feest

  Kerkweg 18c, Haarle

  Van 23 t/m 26 mei staat heel Haarle in het teken van het Haarles Feest! Vier dagen lang is het feest voor jong en oud met een kermis, allerlei gezellige activiteiten en goede muziek.

 3. Splose feest 2019

  Splose feest 2019

  Feestterrein Espelo, Holten

  Dit jaar staat het Splose feest iets eerder op de kalender dan u van ons gewend bent, namelijk 24, 25 en 26 mei!

 4. Zeldzaam Mooi Markt

  Zeldzaam Mooi Markt

  Fooddock,

  Meer dan 75 lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creative ondernemers presenteren zich op de Zeldzaam Mooi Markt op het buitenterrein van Fooddock in het Havenkwartier in Deventer. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten en ambachtelijke lekkernijen, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.

 5. Deventer, Stad van de IJssel

  Deventer, Stad van de IJssel

  Museum De Waag, Brink 56

  Maak een reis door de tijd in Museum De Waag en beleef de rijke historie van één van de oudste steden van Nederland. De tentoonstelling Deventer, Stad van de IJssel biedt een overzicht van belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van de stad. De IJssel is bepalend voor het aanzicht van Deventer. Daarom staat deze ook centraal in Museum De Waag.

 6. Stadswandeling Deventer

  Stadswandeling Deventer

  Start: VVV Deventer, Brink 89 (Penninckshuis)

  Elke dag organiseert de VVV in samenwerking met het Gilde Deventer een stadswandeling onder leiding van ervaren gidsen. Zij laten u de mooiste straatjes en steegjes zien. U proeft de sfeer van ons rijke Hanzeverleden. Een boeiende wandeling langs de topstukken van Deventer.

 7. Wonderpark (NL) (2D)

  Wonderpark (NL) (2D)

  ZINema, Nijverdal

  Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje, genaamd June, werkelijkheid wordt.

 8. Honing slingeren

  Honing slingeren

  Informatieschuur Erve de Pas, Haarle (Hellendoorn)

  De imkers vertellen je van alles over de bijen en het maken van honing. Een leuke activiteit voor jong en oud.

 9. Lente in Twente

  Lente in Twente

  Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

  In de lente ontwaakt de natuur uit haar winterslaap: een mooi moment om met de gids van Staatsbosbeheer mee op pad te gaan over de Sallandse Heuvelrug.

 10. Eten uit de natuur,

  Eten uit de natuur,

  Hilgenbosweg 10, Hellendoorn

  Welke wilde planten in de natuur zijn eetbaar of anderszins te gebruiken? Ga met IVN-gidsen op pad om ze te zoeken en proef ze na afloop.