De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. KUDDE Natuurtheatervoorstelling

  KUDDE Natuurtheatervoorstelling

  Buitencentrum Sallandse heuvelrug, Nijverdal

  Een wandeling met een schaapskudde tijdens zonsondergang. De Sallandse Heuvelrug als decor voor filmprojecties. Onderweg wordt je een verhaal toegefluisterd over een moedige man die besluit de kudde te verlaten. Ga je mee?

 2. KUDDE Natuurtheatervoorstelling

  KUDDE Natuurtheatervoorstelling

  Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, start:Parkeerplaats Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

  ​Een wandeling met een schaapskudde tijdens zonsondergang. De Sallandse Heuvelrug als decor voor filmprojecties. Onderweg wordt je een verhaal toegefluisterd.

 3. KUDDE Natuurtheatervoorstelling

  KUDDE Natuurtheatervoorstelling

  Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, start: ​Invalidenparkeerplaats bij uitzichtpunt Holterberg

  Een wandeling met een schaapskudde tijdens zonsondergang. De Sallandse Heuvelrug als decor voor filmprojecties. Onderweg wordt je een verhaal toegefluisterd. Acteur Hans Dagelet (bekend van o.a. Dokter Deen en Vuurzee) vertelt het verhaal van Zenon; een moedige man die besluit de kudde te verlaten.

 4. KUDDE Natuurtheatervoorstelling

  KUDDE Natuurtheatervoorstelling

  Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, start: invalidenparkeerplaats bij uitzichtpunt Holterberg, Nijverdal

  ​Een wandeling met een schaapskudde tijdens zonsondergang. De Sallandse Heuvelrug als decor voor filmprojecties. Onderweg wordt je een verhaal toegefluisterd.

 5. The Lion King(OV)

  The Lion King(OV)

  ZINema, Nijverdal

  In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus.

 6. Blinded by the Light

  Blinded by the Light

  Filmhuis De Keizer, Deventer

  Blinded by the Light vertelt het verhaal van Javed (Viveik Kalra), een Britse tiener van Pakistaanse komaf, die opgroeit in het Engelse stadje Luton, in 1987. In een periode van racisme en economische malaise schrijft Javed gedichten om te ontsnappen aan de intolerantie van de stad en de starheid van zijn traditionele vader. Als een klasgenoot hem de muziek van 'The Boss' laat horen, ziet Javed de parallellen tussen de arbeidersklasse waartoe hij behoort en de indringende teksten van Springsteen. Voor hem is die muziek de uitlaatklep om met zijn eigen unieke stem uiting te geven aan de dingen waar hij van droomt.