SVDO Buffeltoertocht

Mountainbiketocht

Mountainbiketocht in Hellendoorn (Overijssel), georganiseerd door SVDO Tourbuffels. U kunt deelnemen aan afstanden van 25 en 45 kilometer.

Demonstratie prepareren

Bij Natuurmuseum Holterberg

Aanvang
Locatie
Natuurmuseum Holterberg, Holten

Deze midddag staat Natuurmuseum Holterberg in het teken van het prepareren van dieren.

Hoe tem je een draak 3

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos.

Hanzestadband

Music Experience

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Met wie ze dit jaar optreden is nog een verrassing.

The Grinch

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

De Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.

Russisch Orthodoxe Vesper in Nieuw Sion

Aanvang
Locatie
Klooster Nieuw Sion, Diepenveen

Op 27 januari 2019 wordt er een Russisch Orthodoxe Vesperdienst gevierd in klooster Nieuw Sion. De teksten en melodieën van deze avonddienst komen uit de Russisch-Orthodoxe mystieke en muzikale traditie. De koorzang wordt verzorgd door het Nijmeegs Byzantijns Koor olv Svetlana van Wielink, de voorganger is priester Theodoor van der Voort.

Ben is Back

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

Ben (Lucas Hedges) is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Wanneer hij tijdens de kerstdagen onverwachts uit de afkickkliniek terugkeert naar zijn familie, wordt hij door zijn moeder Holly (Julia Roberts) met open armen ontvangen.