De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. Three Identical Strangers

  Filmhuis de Keizer

  Première. Documentaire over een verbazingwekkend waargebeurd verhaal. Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drielingen en door drie verschillende families geadopteerd maar door een bizar toeval 19 jaar later weer herenigd.

 2. Red Joan

  Filmhuis de Keizer

  Oscarwinnares Judi Dench schittert als vanouds in Red Joan, een historisch en waargebeurd misdaaddrama over een vrouw die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog de geschiedenis voorgoed veranderde.

 3. Wild Rose

  Filmhuis de Keizer

  Rose-Lynn droomt er haar hele leven al van om naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen.

 4. Rafiki

  Filmhuis de Keizer

  “Goede Keniaanse meisjes worden goede Keniaanse echtgenotes”, maar Kena en Ziki hebben heel andere plannen. Ondanks de politieke rivaliteit tussen hun families houdt hun vriendschap stand. Ze steunen elkaar in het najagen van hun dromen in een conservatieve wereld. Als de liefde tussen de twee meisjes opbloeit, worden de vriendinnen voor de keuze gesteld: kiezen ze voor hun geluk of hun veiligheid?

 5. Javier Guzman

  Javier Guzman

  Kulturhus Holten, Holten

  Na Ga-Bie-Jer komt Javier met Guzmán. Het is het tweede programma in een trilogie, die afgesloten zal worden met Francisco.

 6. Helligen Hendrik

  Helligen Hendrik

  Helligen Hendrik is weer terug in de theaters: zwartgalliger en chagrijniger dan ooit. De toornige Tukker staat aan de vooravond van zijn 65ste verjaardag en dat maakt hem alles behalve vrolijk. Sterker nog: hij gruwelt van alle feestelijkheden die hem zonder twijfel te wachten staan. Felicitaties, cadeautjes, schijtlollige spandoeken in de tuin? “Vot met den pröttel!”

 7. Servaes Nelissen, Beefteefjes

  Theater Bouwkunde, Klooster 2

  “Ik ben Renate Schoep en ik ben dierentolk. In mijn jeugd werd de kiem gelegd voor mijn speciale band met dieren. Op school maar ook in de thuissituatie vond ik niet de veiligheid die nodig is voor een harmonieus bestaan. Deze vond ik wel in de natuur en bij de dieren. Na mijn scheiding ben ik me gaan verdiepen in communicatie- en healingstechnieken bij honden. Ook kan ik steun bieden bij rouwverwerking. Voor mij is het vrij makkelijk om met dode dieren in contact te komen. Ik behandel inmiddels een breed palet aan kleine huisdieren. Zelfs met goudvissen boek ik goede resultaten. Laatst had ik er een die mij heel duidelijk maakte dat ie niet meer verder wilde. Prachtig om een dier in zo’n proces te begeleiden. Ben je een dierenvriend en wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Kom gerust langs in mijn praktijk.”

 8. Margriet Bolding: Het gras bij de buren

  Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug

  Een groene omgeving, tot rust komen na je werk, kinderen die onbezorgd kunnen opgroeien: het platteland lonkt. Margriet besluit samen met haar gezin de oversteek te wagen van een rijtjeswoning in de stad naar een boerderij in het weiland. Het publiek mag mee, als onderduikers in de schuur, net zoals haar opa en oma dat deden voor anderen. Maar is het daar wel zo veilig? Waar je ook bent en bij wie.. je neemt altijd jezelf mee.

 9. Vermissing van Fabienne

  Kantongerecht, Brink 12

  Theatergroep Plusleo speelt dit jaar een nieuwe voorstelling opnieuw op een uitzonderlijke locatie. Het voormalige Kantongerecht (Brink 12) is dit keer plaats van handeling en locus delicti. Het gebouw dat bijna tweehonderd jaar dienst deed als huis van recht en rede geeft nu podium aan het theaterstuk Fabiënne. Het spel verspreidt zich door het hele gebouw, het publiek wordt van ruimte naar ruimte geleid.

 10. Vleermuizen spotten op De Sprengenberg

  Vleermuizen spotten op De Sprengenberg

  Erve De Pas, Haarle

  Ze zijn zo snel dat je ze amper kunt zien, maar horen kun je ze des te beter! Wandel mee met onze boswachter en luister naar vleermuizen met de batdetector. Deze avondactiviteit is voor gezinnen met kinderen vanaf 9 jaar.

 11. Mademoiselle De Jou Joncquières

  Filmhuis de Keizer

  Het is 1750, Lodewijk XV regeert over het Franse koninkrijk. Marquis des Arcis, een beruchte rokkenjager, is hopeloos verliefd op Madame de La Pommeraye, een aantrekkelijke weduwe die teruggetrokken leeft.

 12. Muziekbingo

  Muziekbingo

  Cafe de Brink, Bathmen

  De 1e muziekbingo in Bathmen. Tijdens deze avond hoor je diverse muziekfragmenten voorbij komen en hopelijk corresponderen deze nummers met je muziekbingokaart! Heb jij genoeg muziekkennis in huis?

 13. Take me somewhere nice

  Filmhuis de Keizer

  Snelle seks of eeuwige liefde, iPhone of wilde natuur, Europees paspoort of Joegoslavische ziel? De Nederlandse tiener Alma brengt een snikhete zomer door in Bosnië, het geboorteland van haar ouders. Maar niets gaat zoals verwacht.

 14. Drip

  Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9

  Drip is hier en brengt je dagelijkse dosis aan hip hop en hedendaagse trap bangers naar het Burgerweeshuis!