Expositie Michel Wissink

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Vanaf 16 november a.s. exposeert Michel Wissink uit Wierden met natuurfoto’s in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat in Holten.

Leerlingen De Waerdenborch exposeren

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Van 19 november 2018 tot en met 23 februari 2019 exposeren leerlingen van 2 VWO van scholengemeenschap De Waerdenborch foto’s in de expositieruimte van het Kulturhus aan de Smidsbelt in Holten.

De Nagelhoutreis van Jan Brugge

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

De werken variërend van forse Siberisch krijt tekeningen tot gouaches en aquarellen, geven de bezoeker een goed beeld van deze reis.

Vrijdagmarkt Holten

Aanvang
Locatie
In het centrum, op de Smidsbelt, Holten

Iedere vrijdagmiddag, het hele jaar door, is er een gezellige warenmarkt in het centrum, op de Smidsbelt (goederen en consumptie).

Adventure zwemdisco

Aanvang
Locatie
Zwembad het Ravijn, Nijverdal

Op vrijdag 25 januari a.s. organiseert zwembad Het Ravijn in samenwerking met Columbus Junior een ‘adventure disco’ in de recreatiebaden van Het Ravijn – zwem sport zorg -.

Belder en Henstra

Aanvang
Locatie
Penninkshuis, Brink 89

Was Gaspard Le Roux het pseudoniem waarachter zich een componerende edelman verschool? Misschien Lodewijk XIV zelf, zoals sommigen beweren? We weten helemaal niets over deze mysterieuze componist, terwijl zijn poëtische klavecimbelmuziek volstrekt uniek van toon is. Het Nederlandse klavecinistenduo Belder en Henstra koos een aantal van Le Roux’ suites voor een of twee klavecimbels.

Toneelstuk 'Pauze'

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Pauze is een toneelstuk met humor, spanning èn herkenbaarheid gespeeld door COV. “Pauze” heeft hiermee weer alle ingrediënten voor een fijne toneelavond.