1. Holterbergwandeltocht

  Holterbergwandeltocht

  Camping de Holterberg, Holten

  Een pittige wandeltocht vanwege de mooie glooiingen in het landschap en de daarbij behorende klimmetjes. De routes zullen weer leiden vanuit Holten richting de Sallandse heuvelrug, de Holterberg over met onderweg diverse rustpunten.

 2. Zaterdagmarkt Rijssen

  Zaterdagmarkt Rijssen

  Elsenerstraat, Kerkstraat, Schild, Rijssen

  Iedere zaterdag, de gehele dag, is er een markt in het centrum. Voornamelijk consumptiemarkt met een grote diversiteit.

 3. Fascinatie

  Fascinatie

  Bergkerk

  Het Platform Deventer Kunstenaars organiseert een grote expositie in de Bergkerk in Deventer. Het thema van de expositie is Fascinatie. Vierendertig kunstenaars hebben voor deze tentoonstelling werken gemaakt over een gedeelde fascinatie.

 4. KNSB - NK Pure Sprint / Supersprint

  KNSB - NK Pure Sprint / Supersprint

  Sport- en Belevingscentrum De Scheg, Deventer

  Landelijke wedstrijd georganiseerd door de KNSB. Het NK Supersprint / Pure Sprint is vanaf junioren C. Tot en met de junioren B wordt de Super Sprint gereden (2x 100 meter en 2x 300 meter). Vanaf junioren A rijdt men de Pure Sprint bestaande uit een 100 meter, 300 meter en 500 meter. Het NK Supersprint / Pure Sprint maakt onderdeel uit van de Sprint League.

 5. Dag van het bos

  Dag van het bos

  Natuurmuseum Holterberg, Holten

  Deze dag staat het bos centraal bij Natuurmuseum Holterberg; met houthakkers, paarden en natuurlijk chocolademelk!

 6. Joke Bruijs ft. Musica Extrema

  Joke Bruijs ft. Musica Extrema

  ZINiN Theater, Nijverdal

  Elke streek, elk land en elke tijd kent zo zijn eigen levenslied. Overal ter wereld zijn er liederen over liefde, jaloezie, geluk en wanhoop. Met een lach. En met een traan. Welkom in CAFÉ DU MONDE! Waar Joke Bruijs u op haar eigen humoristische en eigenzinnige wijze trakteert op de pareltjes onder de levensliederen.

 7. Ed Struijlaart

  Ed Struijlaart

  De Smidse, Nijverdal

  In 2010 verbrand Ed Struijlaart al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: volledig leven van en voor de muziek. Hij brengt tot nu toe twee albums uit, debuutalbum ‘Head, Heart and Hands’ en opvolger ‘Closer Than Skin’.