1. Zaterdagmarkt Rijssen

  Zaterdagmarkt Rijssen

  Elsenerstraat, Kerkstraat, Schild, Rijssen

  Iedere zaterdag, de gehele dag, is er een markt in het centrum. Voornamelijk consumptiemarkt met een grote diversiteit.

 2. Agnes van den Brandeler

  Agnes van den Brandeler

  Kulturhus Holten, Holten

  Van 9 maart t/m 8 juni wordt in de Nagelhoutzaal van het Kulturhus een expositie georganiseerd met landschappen en stillevens van Agnes van den Brandeler (1918-2002). Deze expositie wordt verzorgd door Museum de Fundatie in Zwolle in het kader van FUNDATIEfusions.

 3. Paasweekend Marle

  Paasweekend Marle

  Feestterrein bij de Handwiezer

  In het weekend van 19 april t/m 22 april 2019 staat Paasweekend Marle 2019 op het programma. En wat voor een programma! Er komen bekende artiesten richting Marle, en er zal weer veel motorisch geweld te zien zijn gedurende het gehele weekend.

 4. Leemspoor Museum Rijssen

  Leemspoor Museum Rijssen

  Museum Rijssens Leemspoor, Rijssen

  In Rijssen, aan de voet van de Rijsserberg, ligt een traject van een smalspoor waar zo'n 100 jaar geleden de steenfabrieken hun grondstof op vervoerden. U kunt dit spoor bezichtigen en er een ritje op maken.

 5. Lammie's liefde voor naald en draad

  Lammie's liefde voor naald en draad

  Oudheidkamer Hoolt`n, Holten

  Een overzichtstentoonstelling van mevrouw Lammie Steenhuis-Wierenga. De tentoonstelling belicht haar liefde voor textiel met werkstukken in diverse technieken, o.a. weven, merklappen, patchwork, kleding etc.

 6. Het bos op z'n paasbest

  Het bos op z'n paasbest

  Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

  Tijd om naar buiten te gaan. De natuur is er ook weer klaar voor. Op zijn paasbest volgens zegswijze. Kom mee naar buiten en geniet van de lente.

 7. Op zoek naar reeën op De Sprengenberg

  Op zoek naar reeën op De Sprengenberg

  Informatieschuur Erve de Pas, Haarle (Hellendoorn)

  Altijd al eens in de schemering op zoek willen gaan naar reeën? Dit is je kans! Ga op pad met de boswachter en ontdek reeën op De Sprengenberg. Deze activiteit is voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar en duurt 2 uur.

 8. Wonderpark (NL) (2D)

  Wonderpark (NL) (2D)

  ZINema, Nijverdal

  Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje, genaamd June, werkelijkheid wordt.