1. Mantra Concert

  Mantra Concert

  Etty Hillesum Centrum,

  In het Etty-Hillesum-Centrum treden Michiel Brandes (gitaar, djembé) en Ronald Visser (zang, piano) op met hun prachtige mantra’s. Je kunt luisteren en je mag ook meezingen. Zoek plek op een matje of een stoel en geniet van de ontspannen sfeer. De klanken van deze ochtend brengen een meditatieve rust. Beperkt aantal plaatsen, reserveren via klank@ronaldzingt.nl

 2. Agnes van den Brandeler

  Agnes van den Brandeler

  Kulturhus Holten, Holten

  Van 9 maart t/m 8 juni wordt in de Nagelhoutzaal van het Kulturhus een expositie georganiseerd met landschappen en stillevens van Agnes van den Brandeler (1918-2002). Deze expositie wordt verzorgd door Museum de Fundatie in Zwolle in het kader van FUNDATIEfusions.

 3. Vrijdagmarkt Holten

  Vrijdagmarkt Holten

  In het centrum, op de Smidsbelt, Holten

  Iedere vrijdagmiddag, het hele jaar door, is er een gezellige warenmarkt in het centrum, op de Smidsbelt (goederen en consumptie).

 4. Paasweekend Marle

  Paasweekend Marle

  Feestterrein bij de Handwiezer

  In het weekend van 19 april t/m 22 april 2019 staat Paasweekend Marle 2019 op het programma. En wat voor een programma! Er komen bekende artiesten richting Marle, en er zal weer veel motorisch geweld te zien zijn gedurende het gehele weekend.

 5. Lammie's liefde voor naald en draad

  Lammie's liefde voor naald en draad

  Oudheidkamer Hoolt`n, Holten

  Een overzichtstentoonstelling van mevrouw Lammie Steenhuis-Wierenga. De tentoonstelling belicht haar liefde voor textiel met werkstukken in diverse technieken, o.a. weven, merklappen, patchwork, kleding etc.

 6. TODA

  TODA

  Ontmoetingskerk, Rijssen

  Vrijdag 19 april verzorgt TODA weer haar medewerking aan de Goede Vrijdagdienst in de Ontmoetingskerk aan de Boomkamp.

 7. Ferry Doedens e.a.

  Ferry Doedens e.a.

  ZINiN Theater, Nijverdal

  Een nieuwe Nederlandse musical. Over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar jezelf. Voor iedereen herkenbaar. We zijn immers allemaal op zoek. Een verhaal met een lach, een traan en heel veel heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.