1. Zaterdagmarkt Rijssen

  Zaterdagmarkt Rijssen

  Elsenerstraat, Kerkstraat, Schild, Rijssen

  Iedere zaterdag, de gehele dag, is er een markt in het centrum. Voornamelijk consumptiemarkt met een grote diversiteit.

 2. Fascinatie

  Fascinatie

  Bergkerk

  Het Platform Deventer Kunstenaars organiseert een grote expositie in de Bergkerk in Deventer. Het thema van de expositie is Fascinatie. Vierendertig kunstenaars hebben voor deze tentoonstelling werken gemaakt over een gedeelde fascinatie.

 3. Wandeling en bos koken

  Wandeling en bos koken

  Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

  Zaterdag 16 februari – wandeling en bos koken Waan jezelf terug in de tijd waarin alles draaide om de eerste levensbehoefte en doe mee met de activiteit BosKoken op de Sallandse Heuvelrug.

 4. Filmhuis Cinebat

  Filmhuis Cinebat

  Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

  Het verhaal speelt zich af in een wereld waar mensen en honden de handen in elkaar slaan. De stoere, maar eenzame rottweiler Max is een politiehond. Hij moet samen met zijn menselijke partner Frank undercover gaan bij een prestigieuze, chique hondenshow om een bende dierensmokkelaars op te rollen, die een baby-panda uit de dierentuin hebben gestolen. Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

 5. Richard Groenendijk

  Richard Groenendijk

  ZINiN Theater, Nijverdal

  Er bestaat geen enkele twijfel, OM ALLES! is het meest succesvolle cabaretprogramma van Richard Groenendijk tot nu toe. Lovende recensies. Uitverkochte theaters. Laaiend enthousiast publiek.