De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. De Beentjes van Sint-Hildegard

  De Beentjes van Sint-Hildegard

  Filmhuis De Keizer,

  Een komisch drama met Herman Finkers en Johanna ter Steege over het los willen breken uit vastgeroeste patronen. Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Ze bepaalt zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Hoeveel liefde is te veel liefde?

 2. Sun Records - Where Rock & Roll was born

  Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2

  Swingend eerbetoon aan ‘Where Rock & Roll was born’ Sun Studio in Memphis, Tennessee, wordt gezien als de absolute bakermat van de rock-‘n-roll en hedendaagse muziek. Onder bezielende leiding van Sam Philips wist deze kleine studio met platenlabel wereldwijde faam te vergaren.

 3. Salsa Café met DJ Milio

  Burgerweeshuis. Bagijnenstraat 9

  Dj Milio draait een mix van Salsa, Merengue, Bachata, Son, Raggaeton, Zouk, Kizomba, Kaseko (Surinaams), Disco Classics, 80’s/90’s en andere swingende muziek dus je komt die dansvloer niet meer af. Vanavond is de speciale Valentijn editie en dus draait Milio de vurigste plaatjes.

 4. Jazz Café

  Burgerweeshuis. Bagijnenstraat 9

  Deventer jazzdrummer Erik Poorterman nodigt Herman Wolters en Koos Lonis uit voor een muzikaal avontuur. Speciale gast vanavond is trompettist en arrangeur Jan Wessels.

 5. Sanne Walis De Vries

  Sanne Walis De Vries

  ZINiN Theater, Nijverdal

  Kom. Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit.

 6. Liefdesverhalen met Peter Drost

  Liefdesverhalen met Peter Drost

  Theater Bouwkunde

  Op 14-2 komt acteur Peter Drost liefdesverhalen voorlezen in Theater Bouwkunde. Van onder anderen Remco Campert. Aanvang: 20.30 uur. Programma van Uitgelezen Verhalen, al voor het zesde seizoen in Theater Bouwkunde.

 7. Uitgelezen Verhalen, Literatuur ontmoet theater

  Theater Bouwkunde, Klooster 2-4

  Tijdens de Week van het Korte Verhaal hoor je bij Uitgelezen Verhalen op Valentijnsdag (!) de meest diverse liefdesverhalen van Guy de Maupassant, Remco Campert, Maarten ’t Hart, Juan Gabriel Vásquez en A.L. Snijders. De acteurs die deze verhalen tot leven brengen zijn: Peter Drost, Margo Dames en Yardeen Roos. En de meeslepende muziek komt van Clazzi, bestaande uit accordeonist Dirk Overbeek en cellist Job Huiskamp.

 8. A Hidden Life

  A Hidden Life

  Filmhuis De Keizer,

  Gebaseerd op echte gebeurtenissen, van schrijver-regisseur Terrence Malick, is A Hidden Life het verhaal van een onbezonnen held, Franz Jägerstätter, die in WOII weigert om voor de nazi's te vechten. Wanneer de Oostenrijkse boer geconfronteerd wordt met de dreiging van executie wegens verraad, is het zijn onwankelbare geloof en zijn liefde voor zijn vrouw, Fani, en kinderen die hem op de been houden.

 9. Little Women

  Little Women

  Filmhuis De Keizer,

  Little Women is geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen de zussen Jo, Meg, Amy en Beth March. Timothée Chalamet speelt buurjongen Laurie, Laura Dern is Marmee en Meryl Streep is te zien als Aunt March.