1. Rondleiding en biggetjes knuffelen

  Rondleiding en biggetjes knuffelen

  Piggy`s Palace, Bathmen

  Op dit bijzondere varkensbedrijf organiseren ze rondleidingen. Ze vertellen je alles over varkens, er kan met de biggetjes geknuffeld worden, je mag met de varkens van de glijbaan en er staat een springkussen.

 2. Zaterdagmiddag Concerten Deventer: Harp en Bandoneon Ensemble Julie & Andreas

  Zaterdagmiddag Concerten Deventer: Harp en Bandoneon Ensemble Julie & Andreas

  Broederenkerk

  Iedere maand vinden er in Deventer twee zaterdagmiddagconcerten plaats, een klassiek concert en een orgelconcert. Op het programma staat muziek uit de Middeleeuwen & Renaissance, barok, klassiek, romantiek tot moderne en eigentijds gecomponeerde muziek. De concerten duren slechts één uur waardoor de drempel extra laag wordt gehouden. Met de ongebruikelijke combinatie harp en bandoneon creëert het Noorse duo Julie en Andres een betoverende ervaring. Het ruwe verleden van de bandoneon en de elegante klanken van de klassieke harp scheppen een intens muzikaal spanningsveld.

 3. DAVO Bierproeverij

  DAVO Bierproeverij

  Stadsbrouwerij Deventer, Sluisstraat 6

  In de stadsbrouwerij van Deventer kun je elke zaterdag om 16:00 uur en om 17:30 uur meedoen met een proeverij van 3 verschillende DAVO bieren. Hier kom je alles te weten over de brouwerij en de fascinerende wereld van bier; hoe het gemaakt wordt, de geschiedenis, de verschillende biertypen en we gaan natuurlijk proeven. Ontdek dat bier zoveel meer is dan het bekende pilsje. Meld je nu aan! Vanaf 10 personen ook op andere dagen en tijden mogelijk. Graag reserveren.

 4. Huisdiergeheimen 2

  Huisdiergeheimen 2

  ZINema, Nijverdal

  Net als in deel 1 van deze film van de makers van Minions, De Grinch en Sing, gaat deze hilarische film over het leven van onze geliefde huisdieren. Wat spoken zij uit als wij naar ons werk of naar school zijn vertrokken?

 5. Hellendoorn Open Air

  Hellendoorn Open Air

  Hellendoorn Open Air is de meest veelzijdige gratis muzieksensatie in de omgeving. Hét jaarlijkse evenement van Hellendoorn dat je niet mag missen!

 6. Rapalje

  Rapalje

  Openluchttheater Nijverdal, Nijverdal

  Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal nemen je mee door Schotse Hooglanden, Ierse vlaktes, taveernes en herbergen. Wees gewaarschuwd, stilzitten is moeilijk!

 7. Aladdin

  Aladdin

  ZINema, Nijverdal

  Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

 8. Zuidloolands 2019

  Zuidloolands 2019

  Zuidloolands, Bathmen

  Zuidleo DOS organiseerd opnieuw het mooiste feest van het hele tentfeestseizoen! Samen met jullie maken we er weer een onvergetelijk weekend van!

 9. Nachtzwaluwen spotten op de Sprengenberg

  Nachtzwaluwen spotten op de Sprengenberg

  Informatieschuur Erve de Pas, Haarle (Hellendoorn)

  Eén zwaluw maakt nog geen zomer, maar als de nachtzwaluw terug is gekeerd is de zomer nabij! Op zaterdag 13 juli gaan we van 21.30 tot 23.30 uur, samen met de boswachter op zoek naar de nachtzwaluw. Meld je aan, want je kunt maar even genieten van deze bijzondere vogel; begin augustus begint de trek alweer naar het zuiden.