1. Expositie Michel Wissink

  Expositie Michel Wissink

  Kulturhus Holten, Holten

  Vanaf 16 november a.s. exposeert Michel Wissink uit Wierden met natuurfoto’s in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat in Holten.

 2. Leerlingen De Waerdenborch exposeren

  Leerlingen De Waerdenborch exposeren

  Kulturhus Holten, Holten

  Van 19 november 2018 tot en met 23 februari 2019 exposeren leerlingen van 2 VWO van scholengemeenschap De Waerdenborch foto’s in de expositieruimte van het Kulturhus aan de Smidsbelt in Holten.

 3. Fascinatie

  Fascinatie

  Bergkerk

  Het Platform Deventer Kunstenaars organiseert een grote expositie in de Bergkerk in Deventer. Het thema van de expositie is Fascinatie. Vierendertig kunstenaars hebben voor deze tentoonstelling werken gemaakt over een gedeelde fascinatie.

 4. Seniorenmiddag

  Seniorenmiddag

  Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

  Op de 2e woensdag in februari beginnen we al bijna traditiegetrouw met een stampotmaaltijd. Tussen 12.30 en 14.00 uur zal er in de Heeren van Dorthzaal, grote zaal in het Cultuurhuus, een stampotbuffet klaar staan. Voor het eten moet u wel reserveren en van te voren betalen. Dit kan bij het Infopunt ( in het Cultuurhuus). Aansluitend zal Hendrik Weenink de middag vanaf ongeveer 14.00 uur verder verzorgen met “Ach Lieve tijd “

 5. Roofvogelshow op woensdag

  Roofvogelshow op woensdag

  Kinderboerderij (Volkspark), Rijssen

  Iedere woensdagmiddag vanaf 14.00 tot 15.00 uur vindt er een roofvogelshow plaats op het grote grasveld bij de kinderboerderij in het Volkspark te Rijssen.

 6. Lezing over stamceltechnologie

  Lezing over stamceltechnologie

  Kulturhus Holten, Holten

  Wat zijn stamcellen en wat zijn de mogelijkheden van behandeling met zulke stamcellen in bijvoorbeeld regeneratieve geneeskunde en weefselherstel, en wat kunnen zij betekenen in de bestrijding van bijvoorbeeld Alzheimer en Parkinson?

 7. Bohemian Rhapsody

  Bohemian Rhapsody

  ZINema, Nijverdal

  Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddy Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.