1. Popronde: No Wow + Tricklebolt + Lola’s Dice

  Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9

  Sinds 1994 is de Popronde een nationale kweekvijver van talent en het festival presenteert een scala aan bands die er toe (gaan) doen! In het Burgerweescafé kun je gaan genieten van raw and fuzzy Indie van No Wow, sixties rock van Tricklebolt en psychedelische tropische funk van Lola’s Dice.

 2. De Gestampte Meisje: F*KE IT

  Theater Bouwkunde, Klooster 2-4

  F*KE IT is de nieuwe avondvullende show van De Gestampte Meisjes. Vol magie, illusies en humor. Er zullen dingen te zien zijn die niet bestaan en er bestaan dingen die je niet zult zien.

 3. And Then We Danced

  And Then We Danced

  Filmhuis De Keizer,

  Van jongs af aan traint Merab samen met zijn danspartner Mary met het Nationaal Georgisch Dansensemble. Zijn wereld komt op z’n kop te staan wanneer de charismatische Irakli op het toneel verschijnt. And Then We Danced is de Zweedse Oscar inzending.

 4. Beats

  Beats

  Filmhuis De Keizer,

  1994, Verenigd Koninkrijk. Johnno en Spanner zijn hun leven lang al beste vrienden, maar op de drempel van volwassenheid splitsen hun paden zich. In hun laatste nacht samen stelen ze geld van Spanners broer en gaan ze op pad naar een illegale rave. Meegevoerd door de roes van het nachtleven, beleven ze een trip om nooit te vergeten.