De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. Camino

  Filmhuis de Keizer

  Tijdens de première op 6 juni is regisseur Martin de Vries na afloop aanwezig voor een Q&A. Hij wordt geïnterviewd door Rob van den Hove. Rob is de directeur van Mimik en schrijver van het boek Vier Miljoen Stappen over zijn eigen pelgrimage naar Santiago de Compostella. "Alles in me zei me dat ik het moest doen.” Martin de Vries besluit om zonder noemenswaardige voorbereiding de Camino te gaan lopen, de beroemde pelgrimstocht naar Santiago de Compostella: van Le Puy-en-Velay in midden- Frankrijk naar Noordwest- Spanje, een tocht van 1600 kilometer in bijna zeventig dagen.

 2. CCR-Revival & 10CC ONLY

  CCR-Revival & 10CC ONLY

  Openluchttheater Nijverdal, Nijverdal

  Eén avond, twee tribute bands. Een avond voor de liefhebber van de tijdloze klassiekers uit de sixties en seventies.

 3. Schutterskoning Holten

  Schutterskoning Holten

  Locatie hoek Markeloseweg/Aalpolsweg, Holten

  Zaterdag 8 juni wordt er weer gestreden om de titel schutterskoning of koningin 2019 van Holten.

 4. Nous Finirons Ensemble

  Filmhuis de Keizer

  Nous Finirons Ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoophit Les Petits Mouchoirs(2011). Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro hun vriendengroep uitnodigden om gezamenlijk vakantie te vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous Finirons Ensemble keert de gehele originele sterrencast terug voor een grote reünie.

 5. Mirai

  Filmhuis de Keizer

  Mirai (Oscarnominatie Beste Animatiefilm) is een hartverwarmende animatiefilm van Mamoru Hosoda (The Girl who Leapt Through Time, The Boy and the Beast), waarin een 4-jarige jongen een magische reis maakt, dat de grenzen van tijd en ruimte overstijgt.