De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. Theater op Straat in Holten

  Theater op Straat in Holten

  Hart van Holten, Holten

  De Holtense Handels Vereniging (HHV) en het Kulturhus Holten hebben de handen in één geslagen om op zaterdag 7 september de eerste editie van ‘Theater op straat’ te organiseren. Ingrid Nijkamp, Camilla Klein Nagelvoort en Jeroen de Kok tekenen voor de organisatie.

 2. DAVO Bierproeverij

  DAVO Bierproeverij

  Stadsbrouwerij Deventer, Sluisstraat 6

  In de stadsbrouwerij van Deventer kun je elke zaterdag om 16:00 uur en om 17:30 uur meedoen met een proeverij van 3 verschillende DAVO bieren. Hier kom je alles te weten over de brouwerij en de fascinerende wereld van bier; hoe het gemaakt wordt, de geschiedenis, de verschillende biertypen en we gaan natuurlijk proeven. Ontdek dat bier zoveel meer is dan het bekende pilsje. Meld je nu aan! Vanaf 10 personen ook op andere dagen en tijden mogelijk. Graag reserveren.

 3. Rik's Platengarage

  Bibliotheek, Stromarkt 18

  Waar komen al die bekende liedjes vandaan? DJ en quizmaster Rik Görtemöller gaat op zoek naar de mooiste verhalen uit 100 jaar popmuziek. Met een popquiz, livemuziek met gitarist Marco Balster en het antwoord op die ene nog altijd onbeantwoorde vraag... Een interactieve vertelvoorstelling met muziek, muziek en nog meer muziek.

 4. Theatercollege Rik’s Platengarage

  Bibliotheek, Stromarkt 18

  Geïnspireerd door DWDD University organiseert de Bibliotheek Deventer inspirerende Theatercolleges. Het theater in de bibliotheek aan de Stromarkt wordt de collegezaal, waar deskundigen hun kennis en ideeën delen. De sprekers doen dat bevlogen, interactief en met humor. Vandaag Rik Görtemöller, DJ en quizmaster.

 5. Jinpa

  Jinpa

  Filmhuis De Keizer,

  Jinpa begint met de verwijzing naar een Tibetaans spreekwoord over hoe we deel gaan uitmaken van de dromen van andere mensen. Kekexili is de naam van de spookachtige, dunbevolkte Tibetaanse hoogvlakte waar het verhaal zich afspeelt.

 6. Celle que vous croyez

  Celle que vous croyez

  Filmhuis De Keizer,

  Celle que vous croyez is een spannend Frans drama, waarin vijftiger Claire zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken. Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, naar de gelijknamige roman van Camille Laurens.

 7. A rainy day in New York

  A rainy day in New York

  Filmhuis De Keizer,

  A Rainy Day In New York is Woody Allens vijftigste film als regisseur en scenarist. Met een sterrencast bestaande uit o.a. Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber, vertelt de romantische komedie het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop. De film is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro.

 8. Dennis van Dam

  Dennis van Dam

  Al vanaf zijn 15e pakte hij de microfoon, zingen is zijn passie. Maar de echte bekendheid in de regio pakte Dennis met zijn debuut op het Mega Piratenfestijn in 2006

 9. John West

  John West

  Markt, Nijverdal

  Als de term ‘the hardest working man in show business’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West kans maken op die geuzennaam.

 10. Tino Martin

  Tino Martin

  Feesttent Bruisend Nijverdal, Nijverdal

  Zaterdagavond 7 september bouwen we onze tent weer helemaal om tot de gezelligste kroeg van Nijverdal. Niemand minder dan Tino Martin staat deze avond op de bühne. Reserveer de datum vast in je agenda!

 11. Django Wagner

  Django Wagner

  Feesttent Bruisend Nijverdal, Nijverdal

  Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”. Hij is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit.

 12. End of Summer party

  Fooddock, Havenkwartier

  Samen vieren we het einde van de zomer! Feest met ons mee aan de waterkant met fijne muziek en nog betere hapjes en drankjes. Om 20:08 gaat de zon onder en wordt het feestje wakker. Een beter afscheid kan de zomer niet krijgen, vinden wij.

 13. Openluchtspel Dijkerhoek

  Openluchtspel Dijkerhoek

  Bij de molen in Dijkerhoek, Holten

  Op 4 t/m 7 september 2019 staat Dijkerhoek in het teken van het Openluchtspel. Voor de derde keer wordt de straat bij de molen van het dorp omgetoverd tot een toneel. Dit jaar is het thema ‘De molen in ‘t rood’.

 14. Charlie Parr + JD Wilkes

  Charlie Parr + JD Wilkes

  Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9

  Charlie Parr en J.D. Wilkes zijn twee artiesten met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed, maar wel met het vizier op de toekomst gericht. Vanavond staan ze samen in het Burgerweeshuis.

 15. Ton Kas, Best of ....

  Theater Bouwkunde, Klooster 2

  De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show! Dat daar geen misverstand over ontstaat! Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom! Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen.

 16. In Fabric

  In Fabric

  Filmhuis De Keizer,

  In Fabric is een wonderbaarlijke ghost story over een unieke rode jurk die tijdens de winter-uitverkoop van een luxe warenhuis over de toonbank gaat. Een alleenstaande moeder draagt het kledingstuk naar een blind date die niet loopt als verwacht. Via de kringloopwinkel komt hij in het bezit van een wasmachinemonteur, die meteen met onverklaarbaar onheil te maken krijgt. We volgen de jurk als die van eigenaar wisselt en daarbij op steeds curieuzer wijze slachtoffers eist.

 17. Monos

  Monos

  Filmhuis De Keizer,

  Een groep tienerguerrillastrijders in de bergen van de Amazone bewaken een Amerikaanse gijzelaar en een koe die Shakira heet. Ze brengen het grootste deel van hun tijd door met drinken, feesten en met hun wapens spelen. Na een rampzalige gebeurtenis speelt de gijzelaar de soldaten tegen elkaar uit in een poging te ontsnappen.