De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.: De waarheid

  Deventer Schouwburg

  Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?

 2. Höllenboer

  Höllenboer

  ZINiN Theater, Nijverdal

  Höllenboer staat wijd en zijd bekend om hun puntige teksten, verpakt in gortdroge humor en prachtige luisterliedjes. In dit nieuwe programma nemen de drie van oorsprong Luttenbergse heren u mee op reis over de onbetreden paden van uw fantasie.

 3. Mens 2 producties

  Mens 2 producties

  Een theatrale lezing over misverstanden met je schoonmoeder e.a. dierbaren Een theatrale lezing in kerstsferen met een schoonmoeder in de hoofdrol, kan dat eigenlijk wel?

 4. Steen + EZG + Steff

  Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9

  Ze zijn berucht en beroemd in alle hoeken en gaten van het land om hun lugubere teksten over dood, verderf en ziekten. Hun gezamenlijke album ‘Infected’ draait hier dan ook niet omheen.

 5. Theatergroep Maandagskinderen / Gutmensch

  Theatergroep Maandagskinderen / Gutmensch

  De Oorsprong, Spanjaardsdijk 68 te Schalkhaar

  Zoek met ons mee naar het goede in de mens. Theatervoorstelling over waarom het zo duivels moeilijk is om een Gutmensch te zijn. Een groep mensen heeft zich teruggetrokken in een leegstaande bioboerderij en is ‘off the grid’. Ze doen zo hun best het beter te maken. De wereld niet langer te belasten. Een verlicht mens te wezen. Maar buiten denderen de drilmachines en de aanbouw van een Vinex-wijk komt steeds dichterbij. Waar ligt de grens tussen wereldverbeteraar zijn en wereldvreemd zijn?

 6. Back to the 80's!

  Back to the 80's!

  Café-Bar-Zaal de Brink, Bathmen

  Op zaterdag 6 april a.s. gaan we 'Back to the 80's!' De beste en mooiste hits uit de jaren 80 passeren onder leiding van Bert & Robert Hengeveld deze avond de revue!

 7. Cameretten, Finalistentournee, Cabaret

  Theater Bouwkunde, Klooster 2

  De strijd om de winst van Cameretten Festival 2018 is gestreden! Na de selecties, workshops, try-outs, de halve finale en finale is het nu tijd voor de finalistentournee. De drie aanstormende cabarettalenten staan te popelen. Bereid je voor op een avond keihard lachen! In de finale staan: Waterkonijnen, Chris Verlaan en Hassan el Rahaui. Inmiddels is bekend dat Chris Verlaan zowel de juryprijs als de publieksprijs heeft gewonnen! De jury vindt het knap hoe hij zijn autisme heeft verwerkt in Man in de Maak. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid en hij wisselt mooi af tussen verhaal en liedjes. Er zitten in het programma veel slimme vondsten en woordgrapjes.

 8. Grâce À Dieu

  Filmhuis de Keizer

  Grâce À Dieu is gebaseerd op de ware gebeurtenissen in de zaak tegen kardinaal Philippe Barbarin, waarin onlangs een uitspraak is gedaan.

 9. A private war

  Filmhuis de Keizer

  A Private War is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een van de meest gevierde oorlogscorrespondenten van deze tijd: de Britse Marie Colvin (Rosamund Pike).