De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. The Tube - Beeldtheater in de Bergkerk

  The Tube - Beeldtheater in de Bergkerk

  Bergkerk

  The Tube is een eenpersoons voorstelling die een echte intense en persoonlijke 1 op 1 theaterervaring biedt in zeer gecondenseerde vorm. Beeldend miniatuurtheater zonder tekst. De kijker ziet op veilige afstand van de speler poëtische visuele scènes van 2 minuten met eigen soundtrack en een verrassende wending.

 2. Zomerfietstocht Bathmen

  Start: Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen

  Zomerfietstocht Bathmen met vermaak en een hapje en drankje onderweg op 2 en 23 augustus. De afstanden variëren tussen 25 en 45 km. Vooraf inschrijven is verplicht, er kunnen maximaal 100 personen meedoen per datum. U kunt starten tussen 13.00 en 13.30 uur of tussen 13.45 en 14.15 uur.

 3. Ontmoetingen bij de Wilg

  Kunstenlab, Havenplein 20

  Birthe Leemeijer en Natascha Libbert presenteren een monumentale foto van een wilg uit de verzameling van Natascha Libbert, deze staat centraal in een verduisterde ruimte, waar ook de gesprekken van diverse ontmoetingen bij de wilg te horen zijn.

 4. Stadswandeling Deventer

  Stadswandeling Deventer

  Start: VVV Deventer, Brink 89 (Penninckshuis)

  Elke dag organiseert de VVV in samenwerking met het Gilde Deventer een stadswandeling onder leiding van ervaren gidsen. Zij laten u de mooiste straatjes en steegjes zien. U proeft de sfeer van ons rijke Hanzeverleden. Een boeiende wandeling langs de topstukken van Deventer.

 5. TUSSEN KUNST EN KITS

  TUSSEN KUNST EN KITS

  Atelier D+ 0, Olst

  Wisselexpositie tussen Kunst en Kits Van dinsdag tot en met vrijdag kunst voor volwassenen: Meat Me. Van zaterdag tot en met maandag kunst voor kinderen: Den Nul tot Negen. Op je gemak kijken, maar dat lastig vinden met kleine kinderen? Kapitein Kits staat paraat deze zomervakantie!

 6. Concert Vogeleiland

  Concert Vogeleiland

  Vogeleiland, Deventer

  Het Vogeleiland tegenover het station is een bijzonder stuk Deventer erfgoed, een plek met een rijke geschiedenis. Het Vogeleiland heeft al jaren een uitgebreid cultureel programma met jazz- en amateurmuziekuitvoeringen, dans- en theatervoorstellingen en andere bijzondere evenementen. Ook dit jaar staat er weer een mooi programma gepland met iedere zondagmiddag om 14:00 uur een sfeervol concert in de buitenlucht.

 7. Lebuinuscaféconcert

  Lebuinuscaféconcert

  Lebuinuskerk, Deventer

  Tijdens het Lebuinuscaféconcert wordt Stadstroubadour Maarten van Veen geïnterviewd, in afwisseling met een orgelconcert door Wim Diepenhorst. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van de Lebuinuskerk.