De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. Sofia

  Filmhuis de Keizer

  Sofia (20)woont met haar ouders in Casablanca. Tijdens een etentje met de familie krijgt ze enorme last van buikpijn waarna haar water breekt. Het feit dat ze op het punt staat te bevallen wordt verborgen gehouden voor de anderen en ze vertrekt met haar nicht naar het ziekenhuis onder het mom te veel te hebben gegeten.

 2. Belastingspreekuur

  Bibliotheek, Stromarkt 18

  Het is weer tijd voor de belastingaangifte. De Bibliotheek Deventer biedt daarbij gratis hulp voor iedereen, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. De hulp is bedoeld voor mensen die recht hebben op toeslagen. Daarnaast mag het vermogen in box 3 niet hoger zijn dan de belastingvrije voet van € 30.000.- per persoon. Iedereen die recht heeft op toeslagen kan bij de Bibliotheek Deventer een afspraak maken voor hulp bij de digitale belastingaangifte. Samen met Saxion verzorgt de bibliotheek in maart en april belastingspreekuren. Studenten van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening helpen met het invullen van de aangifte, ze beantwoorden vragen en kijken de aanvraag na.

 3. Thunder Road

  Filmhuis de Keizer

  Een tragikomisch portret over een welwillende politieagent en een naderende zenuwinzinking.

 4. A private war

  Filmhuis de Keizer

  A Private War is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een van de meest gevierde oorlogscorrespondenten van deze tijd: de Britse Marie Colvin (Rosamund Pike).

 5. Stedelijk Orkest Lebuïnus

  't Proathuus, Humanitas, Radboudlaan 1

  Het Stedelijk Orkest Lebuïnus is één van de grootste en gezelligste muziekverenigingen van Deventer, kortweg; Het SOL. Het is een veelzijdig harmonieorkest dat bestaat uit hout-, koperblazers en slagwerk. In het orkest spelen 45 tot 50 amateur musici. Het orkest is in 1920 opgericht en staat onder leiding van dirigent Christa Boerman

 6. Green Book

  Green Book

  ZINema, Nijverdal

  Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter en concertpianist; die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.

 7. Lazzaro Felice

  Filmhuis de Keizer

  Lazzaro Felice de derde speelfilm van de succesvolle Italiaanse regisseur Alice Rohrwacher, waarin op schijnbaar magische wijze fabel en sociaalrealisme worden verenigd.

 8. Cold case Hammarskjöld

  Filmhuis de Keizer

  In zijn nieuwe documentaire probeert de Deense regisseur Mads Brügger (The Ambassador) samen met privé detective Göran Bjorkdahl het mysterie rond de dood op Dag Hammarskjold te ontrafelen. Hun speurtocht leidt hen naar een misdaad die veel gruwelijker is dan de moord op een VN-secretaris…

 9. Mario

  Filmhuis de Keizer

  Als twee jonge voetballers verliefd op elkaar raken, moeten ze een keuze maken tussen hun carrière of de liefde.