1. Zaterdagmarkt Rijssen

  Zaterdagmarkt Rijssen

  Elsenerstraat, Kerkstraat, Schild, Rijssen

  Iedere zaterdag, de gehele dag, is er een markt in het centrum. Voornamelijk consumptiemarkt met een grote diversiteit.

 2. Fascinatie

  Fascinatie

  Bergkerk

  Het Platform Deventer Kunstenaars organiseert een grote expositie in de Bergkerk in Deventer. Het thema van de expositie is Fascinatie. Vierendertig kunstenaars hebben voor deze tentoonstelling werken gemaakt over een gedeelde fascinatie.

 3. Discozwemmen

  Discozwemmen

  Zwembad Tijenraan, Raalte

  Kom elke eerste zaterdag van de maand ook gezellig discozwemmen bij zwembad Tijenraan in Raalte. De disco begint om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Leuke muziek en spectaculair licht; alles is aanwezig voor een spetterende avond!

 4. Finale Rabo Holland Cup / NK Afstanden Neo-senioren

  Finale Rabo Holland Cup / NK Afstanden Neo-senioren

  Sport- en Belevingscentrum De Scheg, Deventer

  De Holland Cup is een jaarlijks terugkerende serie schaatswedstrijden die wordt georganiseerd door de KNSB. De wedstrijdreeks, die dit seizoen voor de negende keer plaats vindt, bestaat uit meerdere wedstrijden verspreid over de maanden oktober tot en met maart. Op 2 en 3 maart 2019 vinden de finales plaats in Deventer bij kunstijsbaan De Scheg.

 5. The Bootleg Sixties (sta-concert)

  The Bootleg Sixties (sta-concert)

  ZINiN Theater, Nijverdal

  De spectaculaire shows van de Britse groep The Bootleg Sixties brengen al jaren de Nederlandse theaters in een lekkere sixties-vibe. Avond na avond worden wereldberoemde songs gespeeld van o.a. Simon & Garfunkel, The Doors, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones, Who en zelfs de Nederlandse Shocking Blue. Door drie schermen met filmprojecties waan je je ook visueel in de jaren zestig.