De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. Workshop pouring

  Workshop pouring

  Galerie Yvonne de Wit . Art, Holten

  Dagelijks geeft kunstenaar Yvonne de Wit een workshop pouring in haar eigen atelier of schildertuin. Pouring kan iedereen en ervaring is niet nodig.

 2. Expositie Blije Wezens

  Expositie Blije Wezens

  Grey Moon Tattoo

  Collage kunst met een twist. Eline Boon is grafisch ontwerper en kunstenaar. Haar werk kenmerkt zich door kleur en vrolijkheid.

 3. Warenmarkt Rijssen

  Warenmarkt Rijssen

  Kerkstraat, Schild, Rozengaarde, Europaplein, Rijssen

  Iedere maandagochtend tot 13.00 uur grote warenmarkt met food- en non-foodartikelen, waaronder kleding en stoffen.

 4. Rijssens Leemspoor

  Rijssens Leemspoor

  Rijssens Leemspoormuseum, Rijssen

  In Rijssen, aan de voet van de Rijsserberg, ligt een traject van een smalspoor waar zo'n 100 jaar geleden de steenfabrieken hun grondstof op vervoerden. U kunt dit spoor bezichtigen en er een ritje op maken.

 5. Kerkzaal Penninckshuis

  Het Penninckshuis, Brink 89

  In de inham tussen de huizen op de Brink ligt achter het beeld van Albert Schweitzer het Penninckshuis. De gevel van het Penninckshuis met de beelden is één van de topstukken van de renaissance in Deventer en in Nederland. In het pand is een kerkzaal aanwezig, een rechthoekige, inpandig gebouwde kerk in neo-renaissance-stijl naar het ontwerp van T.E. Kuipers en voltooid in 1891. De kerkzaal met haar voortreffelijke akoestiek heeft een authentieke inrichting in neo-renaissancestijl.

 6. VVV Deventer open!

  VVV Deventer, Brink 89 (Penninckshuis)

  De beste manier om de stad en haar omgeving te leren kennen is via een bezoek aan de VVV Deventer. Hier vindt u alle informatie over Deventer en de regio. U kunt er terecht voor verschillende stadswandelingen en uiteraard ook voor alle verdere informatie: waar zijn de leuke winkeltjes, waar kunt u lekker eten, welke hotels zijn er, wanneer zijn er bijzondere evenementen?

 7. Harmonica / Accordeon dag AFGELAST

  Harmonica / Accordeon dag AFGELAST

  Museumboerderij & Boerderijkamers De Pothaar, Bathmen

  Harmonica/Accordeondag rondom boerderijmuseum de Pothaar. 11.00-17.00 uur. Tweede Pinksterdag 1 juni 2020. Toegang €4 dit is incl kop koffie of thee. Podium optredens, vrije spelers, kortom gezelligheid. Parkeren gratis.

 8. Harmonica / Accordeon dag

  Harmonica / Accordeon dag

  de Pothaar, Bathmen

  Harmonica/Accordeondag rondom boerderijmuseum de Pothaar. 11.00-17.00 uur. Tweede Pinksterdag 1 juni 2020. Toegang €4 dit is incl kop koffie of thee. Podium optredens, vrije spelers, kortom gezelligheid. Parkeren gratis.

 9. Filmhuis de Keizer open!

  Filmhuis de Keizer open!

  Filmhuis De Keizer, Deventer

  Dit is de plek in Deventer waar films vertoond worden uit alle windstreken, voor een zo breed mogelijk publiek. En het mag weer! Een beetje dan... In verband met de maatregelen rondom het Covid-19 virus is er een beperkte capaciteit en worden er minder films vertoond. Roggezaal maximaal 20 bezoekers (i.p.v. 90) en Keizerzaal 12 bezoekers (i.p.v. 49), dus wees er snel bij! Reserveer uw filmbezoek online via de website.

 10. Naar Buiten GEANNULEERD

  Naar Buiten GEANNULEERD

  Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

  Wandel mee over de Sallandse Heuvelrug met de gids van Staatsbosbeheer. Door de seizoenen heen heb je nooit dezelfde wandeling.

 11. Sportief buitensportuitje

  Sportief buitensportuitje

  De Wilgenweard, Nijverdal

  Ben je in voor meer activiteit, een paar uur lekker erop uit om te klimmen en klauteren over een touwparcours, schieten met de handboog? En een kano- of suptocht over het riviertje de Regge?