De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

 1. Oud & nieuw bij Noabers

  Oud & nieuw bij Noabers

  Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers, Hellendoorn

  Vanaf 01:00 uur tot 5:00 uur kun je het nieuwe jaar inluiden met een gezellig feest bij Partycentrum Noabers.

 2. Battum Knalt Door

  Battum Knalt Door

  Manege ‘t Ruiterkamp, Bathmen

  Het feest tijdens de jaarwisseling in Bathmen. Kaarten online verkrijgbaar via https://tickets.feestfabriek.nl/BattumKnaltDoor2020 Kaarten kosten €7,50 in de voorverkoop. Aan de deur kosten de kaarten €10,-

 3. Battum Knalt Door

  Manege ‘t Ruiterkamp, Koekendijk 20, Bathmen

  Het feest in Bathmen tijdens de jaarwisseling. Muziek wordt deze avond verzorgd door Kraakthelder (laatste optreden) & DJ Sander Scheperman

 4. Santé! New Years Eve (Toegang alleen voor 18+)

  Santé! New Years Eve (Toegang alleen voor 18+)

  ZINiN Theater, Nijverdal

  Oud & Nieuw wordt ook dit jaar bij ZINiN weer een top feest. Energiek en stijlvol het nieuwe jaar in, met een lekker dj line-up: Altijd Larstig, Flashback Heroes en De Feestdircteuren staan garant voor een knallend feest.

 5. 'BLIK. Van conserven tot kunst'

  'BLIK. Van conserven tot kunst'

  Museum De Waag

  Blik is een veelzijdig metaal, kent vele technische en culinaire toepassingen en is geliefd bij designers. Wat velen niet weten is dat blik één van de best te recyclen verpakkingen is. De expositie ‘BLIK. Van conserven tot kunst’ vertelt over de Nederlandse eet- en drinkcultuur en toont de vele artistieke toepassingen van blik.

 6. Artlovers

  Galerie Kiek-Kus, Roggestraat 16

  Expositie met werk van: Gertjan Scholte Albers - schilderijen, Hans van Duyn - schilderijen, Marijk Renia - glaswerk, Zsuzsanna Györgyövics - wandobjecten, Jeannette Ephrahiem - lichtobject, Jorik Barteling - design.

 7. The Books Happen + Exposure

  Kunstenlab, Havenplein 20

  Totaalinstallatie van Henny Overbeek, waarbij kunstenaarsboeken in de vorm van een totaal installatie worden getoond + expositie fotogrammen van Tibor Dietsers.

 8. Parasite

  Parasite

  Filmhuis De Keizer,

  e werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

 9. It Must Be Heaven

  It Must Be Heaven

  Filmhuis De Keizer,

  De Palestijnse Oscarinzending. Een kerkdeur in Nazareth die maar niet open wil. Een verlaten Parijs. Een New Yorkse supermarkt met net zoveel wapens als groente. In een serie droogkomische scènes bekijkt de Palestijnse regisseur Elia Suleiman de wereld om zich heen met zijn handelsmerk: de verwonderde blik. Thema’s als identiteit, nationaliteit en verbondenheid worden verkend met als uitgangspunt de ultieme vraag: waar voelt men zich ‘thuis’?

 10. Hors Normes (The Specials)

  Hors Normes (The Specials)

  Filmhuis De Keizer,

  Hors Normes (The Specials) is de nieuwe film van de makers van Intouchables. De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb.

 11. TheThird Wife

  TheThird Wife

  Filmhuis De Keizer,

  Eind 19de eeuw in landelijk Vietnam. May, een 14-jarig meisje, wordt de derde vrouw van Hung, een steenrijke en veel oudere grootgrondbezitter. May is naïef en moet haar plaats nog leren kennen binnen de hiërarchie van de grote familie. Na de wrede eerste huwelijksnacht beseft ze dat ze alleen status kan verwerven als ze een jongen kan baren. Intussen voelt ze zich erg aangetrokken tot de tweede vrouw van Hung, de bloedmooie Xuan. Ze ontdekt dat die een geheime relatie heeft met Son, de oudste zoon van Hung. Deze roekeloosheid en ‘onafhankelijkheid’ van Xuan vindt May opwindend, maar tegelijk beangstigend. Hung beslist dat Son moet huwen met Tuyet, nog jonger dan May. Son is ontroostbaar.