Bigstee Bed & Breakfast

Adres
Bathmenseweg 38a, 7434PZ

Bigstee Bed & Breakfast

Bigstee is een royale tuinkamer in een vrijstaand gebouw op ons groene erf, gelegen aan de rand van het dorp Lettele. Er is volop ruimte om

Bigstee is een royale tuinkamer in een vrijstaand gebouw op ons groene erf, gelegen aan de rand van het dorp Lettele. Er is volop ruimte om in alle rust te genieten van de parkachtige tuin, de groentetuin, de groene omgeving, en de dieren.

De zit-slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een eethoek en een royale badkamer. U kunt onbeperkt thee en koffie zetten en er is gratis internet. Er is geen TV. Bigstee heeft een eigen ingang en is gekoppeld aan een atelierruimte waar u ook gebruik van kunt maken. Fietsen kunnen in een afgesloten gedeelte worden geplaatst en er is een gastenparkeerplaats..

Het ontbijt wordt bereid met zoveel mogelijk biologische- en huisgemaakte producten, net als de warme maaltijd (table d’hôte) en een lunchpakket. Gastvrijheid schrijven wij met hoofdletters: we komen graag tegemoet aan uw wensen.

Het dorp Lettele, gelegen op 9 km. van het stadshart van Hanzestad Deventer, is met openbaar vervoer bereikbaar. In het dorp is een supermarkt en een prima restaurant. De mogelijkheden om te fietsen en wandelen in de omgeving zijn eindeloos. Ons erf grenst aan landgoed de Oostermaet en ligt aan de routes van het Sallands wandelnetwerk, het Marskramerpad, de Sallandroute, etc. Ook de stad Deventer heeft veel te bieden.

Wij zijn het hele jaar geopend, u kunt afspraken maken voor meerdere dagen en wij bieden arrangementen. Kijk daarvoor op www.bigstee.nl.

Wilfried en Anne Marie van Oldeniel-Boerhof