Kampeerhoeve Bussloo

Luxe sfeervolle Kampeerhoeve, recreatieplas- natuurgebied Bussloo op loop afstand, ruime plaatsen, nieuw sfeervol toiletgebouw met vloerverwarming, prachtige wandel en fiets omgeving aan de rand van IJssel en de Veluwe De Hanze steden Deventer/ Zutphen en Apeldoorn op fietsafstand.

Op loopafstand van de camping: viswater, een golfbaan, Pitch & Putt, zwemwater, naturistenstrand en Wellness Sauna Thermen Bussloo. Specifieke Camperplaatsen, Tentenveld. Tevens verhuur van een nette caravan. Knooppuntenroutes vanaf de camping.

Onze natuurcamping is de plek voor rust, ruimte en natuur. De 34 ruime plaatsen (144 m2 per plaats) hebben een mooi landelijk uitzicht. De camping is geschikt voor volwassenen en gezinnen die van rust en natuur houden.

Sanitair:

De camping beschikt over een schitterend nieuw sanitair gebouw (met vloerverwarming in alle ruimten), dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. Het douchen en het gebruik van water is bij de prijs inbegrepen. - Een invalidenruimte - Een babywasruimte in de doucheruimtes - Een wasmachine, droger waar u tegen kleine vergoeding gebruik van kunt maken - Alle plaatsen op onze camping zijn ruime comfort staanplaatsen met stroomvoorziening, watertappunten en riolering. - Gratis Wifi - Rust , ruimte, natuur en ontspanning

Huiskamer:

  • gebruik keukentje voor tentenkampeerders en fietsvakantiegasten
  • Uitgebreide folderrek van bezienswaardigheden en eetgelegenheden in de omgeving
  • Diverse fiets-en wandelroutes van de omgeving van Bussloo

Openingstijden camping:

Van 1 april t/m 31 oktober. Openingstijden campers: Gehele jaar geopend.

Contact

Adres
Grotenhuisweg 50
7384CT Wilp
Telefoon
06-20981659
Online
www.kampeerhoevebussloo.nl
E-mail