De Langenberg

De Langenberg bevindt zich in Overijssel en is een veelzijdige groepsaccommodatie, gelegen aan de rand van de Rijssenseberg met zijn uitgestrekte bossen en heuvels, ook wel Hollands Schwarzwald genoemd, een zeer populair natuurgebied.

De Langenberg is het hele jaar geopend en een perfecte locatie voor scholen, verenigingen en families van 15 tot 150 personen.

U kunt terecht in drie gebouwen: De Boerderij (94 personen), Het Kamphuis (48 personen) en De Bosrand (32 personen). Deze gebouwen beschikken over een ruime, groot ingerichte keuken.

Voor sport en spel hebt u de beschikking over een grote recreatiezaal en zijn er speeltoestellen, zoals een voetbaltafel, dartbord en sjoelbakken. Ook tafeltennis behoort tot de mogelijkheden.

Voor de buitenactiviteiten zijn er twee grote sportvelden voor voetbal en/of volleybal. Wilt u barbecueën dan zijn hiervoor ook de nodige faciliteiten aanwezig.

Professionaliteit, service en uitstekend geoutilleerde faciliteiten zijn kenmerkend voor "De Langenberg".

Afgezonderd van de andere accommodaties liggen op een ruime plek, samen met twee trekkershutten de Reggehooibergen.
Deze huisjes zijn gebouwd in de vorm van een hooiberg. Op de hoeken staan vier robuuste houten palen, ook wel roeden genoemd, met daartussen wanden van dikke, donkere planken in potdekselbetimmering en bovenop een rieten dak.
De Reggehooibergen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien om weldadig te ontspannen. Op de begane grond bestaat de Reggehooiberg uit een L-vormige woonkamer, een open keuken en een badkamer met een stoomdouchecabine. Vanuit de woonkamer brengt een wenteltrap u via een kleine vide naar twee sfeervol ingerichte slaapkamers.
Openslaande tuindeuren geven vanuit de kamer toegang tot het terras, waar u s ochtends uw ontbijtje neemt of lekker relaxt in een grote strandstoel.
Het spreekt voor zich dat de inrichting volledig in passende, landelijke stijl is gehouden. Reggehooibergen zijn unieke, exclusieve vakantiehuisjes.

Openingstijden
Het hele jaar geopend.

De Langenberg
Enterveenweg 10
7461PB Rijssen

Contactgegevens
T 0547-381572/06-27502620
E info@delangenberg.nl
w www.delangenberg.nl

Categorie Bijzonder overnachten, Groepsaccommodaties.

Faciliteiten Terras.

Toegankelijkheid
Aangepaste badkamer Bruikbaar toilet Er is een trap aanwezig Geleide-/ hulphonden WEL toegestaan Invalidenparkeerplaats Invalidentoilet Lichte helling Rolstoeltoegankelijk Toegankelijke kamer/accommodatie

Locatie In/ bij bos & natuur, Landelijk gelegen.

Capaciteit
Etages 1

De Langenberg
De Langenberg
De Langenberg
De Langenberg