Laden...

Salland Wandelland!

 

  

Salland is prachtig, beleef het zelf en kom wandelen! Een stevige wandeling over de Holterberg? Lekker uitwaaien in het afwisselende waterlandschap langs de IJssel? Dwars door de historische Hanzestad Deventer en pittoreske dorpen zoals Raalte en Wijhe wandelen? Met het Wandelnetwerk Salland ontdekt u de mooiste plekken van de regio!

 

 

 

Wandelnetwerk Salland

  • 735 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden
  • 140 gemarkeerde wandelroutes
  • 46 startpunten met informatiepanelen wijzen u de weg
  • 1 overzichtskaart van het wandelnetwerk, verkrijgbaar bij recreatiebedrijven, grotere boekhandels en de VVV’s en Toerist Infopunten in Salland. Ook in onze webwinkel.

Download hier: 'Zo werkt het Wandelnetwerk Salland'

 

Wandelkaart Salland

Goed voorbereid aan uw wandeltocht beginnen? Op de wandelkaart van Salland een compleet overzicht van de startpunten, alle routes, praktische informatie, interessante bezienswaardigheden, streekinformatie en tips. De wandelkaart is vanaf 21 juni 2013 verkrijgbaar bij de Sallandse VVV’s, de Toeristische Informatiepunten en via de webwinkel.

Klik hier voor een overzicht van de startpunten in het Wandelnetwerk Salland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda wandelevenementen 2014

 

 

Download hier de kalender van 2014 met wandelevenementen in Salland!

 

Salland Wandelweb                                 

In uw vrije tijd genieten van de mooie omgeving van Salland. Wie wil dat nu niet?! Met de Salland wandelweb kunt u met uw mobiele telefoon mooie routes in Salland wandelen. In totaal bijna 200 kilometer aan wandelplezier langs verschillende stempelposten.

Verzamel de stempels en maak kans op leuke prijzen! Heeft u geen mobiele telefoon met internet? Geen probleem! De gratis wandelroutes kunt u ook uitprinten via de computer. Kijk snel op salland.wandelweb.nl en trek er op uit!

 

Meldpunt Salland

Schade aan routebordjes of mist u een routebordje? Meld het ons!
Wij doen ons uiterste best om goede en betrouwbare fiets- en wandelnetwerken te onderhouden. Toch kan het gebeuren dat u bijvoorbeeld een omgevallen routepaaltje of een beschadigd informatiepaneel tegenkomt, of ergens een routebordje mist. Dergelijke schades horen wij graag van u, zodat wij deze snel kunnen herstellen. U kunt uw melding doorgeven via het schadeformulier.

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte, volg Salland Wandelland!