KSW-talent laat zich horen

Aanvang
Locatie
d’Oale Bleeke, Nijverdal

Op zondagochtend 23 april laten de jeugdige leden van Muziekvereniging KSW horen wat zij in hun mars hebben.Het Leerorkest geeft samen met de Slagwerkgroep een optreden in d’Oale Bleeke.

Kom naar de Feel Food Markt

Aanvang
Locatie
Landgoed de Uitkijk, Hellendoorn

Chefkoks van vooraanstaande horecabedrijven uit de regio, maken de lekkerste gerechtjes met producten uit de streek. Lekker, puur en gezond! Op de FeelFoodmarkt maak je kennis met boeren, bakkers, telers en ambachtslieden die gepassioneerd hun verhaal vertellen. Je proeft hun ambachtelijke producten en doet inspiratie op.

Rondleiding in het museum

Aanvang
Locatie
Natuurmuseum Holterberg, Holten

Tijdens deze rondleiding krijgt u interessante verhalen over de dieren te horen en leuke anekdotes over het museum!

Reecapriolen

Foto van Han Bouwmeester

Aanvang
Locatie
Natuurmuseum Holterberg, Holten

Een verrassend interactieve tentoonstelling, die in samenwerking met NP De Sallandse Heuvelrug is gerealiseerd. Heel bijzonder is de reeënfiets. Door super hard te trappen komt het dier tevoorschijn.

Koopzondag met voorjaarsmarkt

Aanvang
Locatie
Centrum Raalte, Raalte

Gezellige koopzondag met een braderie door de winkelstraten. Diverse activiteiten en muziek. Kortom een gezellige middag voor het hele gezin. GRATIS PARKEREN !

De Smurfen en het Verloren Dorp

De Smurfen en het Verloren Dorp

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen.

Pruikenbol het graspoppetje

Aanvang
Locatie
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal

Maak je eigen graspoppetje pruikenbol. Alle materialen staan klaar om je eigen graspoppetje te maken. En dan met wat geduld en goede verzorging gaat het “haar” van pruikenbol groeien. Je zal het ‘haar’ zelfs af en toe wat moeten bijknippen.

The Boss Baby

The Boss Baby

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

Tim is 7 en is erg blij met zijn ouders, totdat er een baby bijkomt in het gezin. Het is echter geen normale baby: hij kan praten en draagt een pak.

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

Aanvang
Locatie
ZINema, Nijverdal

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest.